mad med mere

Kurv (0)

7. Landkylling med grov råkost af rosenkål og rødd

7. Landkylling med grov råkost af rosenkål og rødd

Ingredienser

  • 1 landkylling
  • Timian
  • 2 gulerødder
  • 1 lille persillerod, pastinak eller et stykke selleri
  • 100 g rosenkål
  • 100 g grønkål
  • 25 g salte græskarkerner
  • 50 g sultanas rosiner

Dressing

  • 3 spsk. rapsolie
  • 1 spsk. vand
  • 3 spsk citron- eller appelsinsaft
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk. grov sennep
  • Salt og peber

Tilbehør

  • 4 ciabattaboller

Forvarm ovnen til 170° C. Krydr kyllingen med salt, peber og timian. Steg den i 50 minutter.

Skær gulerødder og andre rødder i tynde strimler, bland det med fintsnittet rosenkål og finthakket grønkål, græskarkerner og rosiner.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes omhyggeligt med salaten.

Parter kyllingen og server med råkostsalaten og ciabattaboller.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK