mad med mere

Kurv (0)

6. Farsbrød med tzatziki

6. Farsbrød med tzatziki

Ingredienser

  • 1 stk. farsbrød
  • ½ liter græsk yoghurt
  • 2-3 agurker (ca. 800 g)
  • 1 spsk. groft salt
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • 2 fed hvidløg
  • Friskkværnet peber
  • 5 dl ris

Skræl agurkerne og skær dem i skiver. Læg dem i en skål og bland med salt. Rør yoghurt med creme fraiche, hakket hvidløg og peber. Skyl efter ca. ½ time agurkerne i koldt vand. Vrid dem let i et klæde og vend dem i yoghurtdressingen. Smag til og stil tzatziki tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Steg farsbrødet ca. 45 minutter ved 180° C. Lad det hvile i 15-20 minutter inden udskæring. Server med kogte ris og tzatziki.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK