mad med mere

Kurv (0)

4. Timianflæsk med appelsinsalat

4. Timianflæsk med appelsinsalat

Ingredienser

  • 700 g stegeflæsk i skiver
  • 3 tsk frisk timian
  • salt og peber

Appelsinsalat

  • 4 appelsiner
  • ¼ rødløg
  • 2 julesalat eller hjertesalat
  • 2 spsk. olivenolie
  • 25 g hasselnødder i flager

Tilbehør

  • 7 skiver rugbrød
  • 350 g og sennep

Krydr flæsket med hakket timian, salt og peber. Varm panden ved god varme. Brun skiverne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 minut.

Skær enderne af appelsinerne. Skær skal og den hvide hinde af. Skær appelsinerne i skiver. Skær rødløget i tynde skiver. Snit salaten. Fordel appelsinskiver, løg og salat i et fad. Pisk olivenolie med salt og peber og dryp det over salaten. Rist nødderne gyldne på en tør pande og drys dem over.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK