mad med mere

Kurv (0)

7. Cajunkoteletter og bulgursalat

7. Cajunkoteletter og bulgursalat

Ingredienser

  • 4 stk. Cajunkoteletter
  • 2 dl bulgur
  • 4 dl bouillon
  • 1 agurk
  • 1 stk. lollorossa salat
  • 4 stilke mynte
  • 1 lille melon
  • 200 g feta
  • 4 tomater
  • ½ dl olie-eddike dressing

Hæld kogende bouillon over bulguren. Læg en tallerken over og lad det trække i 10 minutter. Hæld derefter overskydende væde fra.

Halver agurken på langs, og skær den i skiver. Hak tomaterne. Hak mynten. Halver melonen, fjern kernerne, skær skrællen af og skær kødet i mundrette stykker.
Bræk fetaen i mindre stykker og snit salaten fint.

Bland agurk, tomater, mynte, melon og feta i bulguren, og vend dressingen i.

Cajunkoteletterne brunes godt på en varm pande og der skrues ned for varmen. De steger yderligere 8 minutter på hver side.

Klar til servering.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK