mad med mere

Kurv (0)

6. Frisk pasta med skinkestrimler og rucola

6. Frisk pasta med skinkestrimler og rucola

Ingredienser

  • 500 g skinkekød i strimler
  • 1 spsk. rapsolie
  • 1 lille bæger creme fraiche 38%
  • 1 glas soltørrede tomater, hakkede og
  • drænet for olie
  • 1 pk. frisk pasta
  • 1 bakke rucola
  • 2 lime
  • Salt
  • Peber

Sæt en gryde med vand over til pastaen. Sæt en pande over og kom olien på. Når olien er varm, kommes kødet på panden og steges i 2 minutter, så det får farve.

Kom creme fraiche på panden sammen med de soltørrede tomater og vend det rundt med kødet. Tag panden af varmen. Kom den friske pasta i det kogende vand, og kog den i 2 minutter. Hæld pastaen i en sigte og lad den dryppe af.

Kom pasta og rucola op i panden til kødet og vend det hele godt rundt. Smag det til med salt og peber. Skær lime i både og server dem ved siden af.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK