mad med mere

Kurv (0)

3. Skinkeschnitzler med lynstegte grøntsager

3. Skinkeschnitzler med lynstegte grøntsager

Ingredienser

  • 4 skinkeschnitzler af inderlår
  • 2 tsk. olie til stegning
  • Salt
  • Peber

Lynstegte grøntsager

  • 1 løg, gerne rødløg
  • 400 g pastinak eller persillerod
  • 4 gulerødder, ca. 150 g
  • 400 g broccoli i buketter
  • Sojasauce
  • Frisk timian eller andet kryddergrønt

Hak løget.
Skær pastinak i tynde stave, gulerødder i tern og broccolien i små buketter.

Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, 1½-2 minutter på hver side.Tag kødet af panden.

Steg løg, pastinak og gulerødder på panden nogle minutter under omrøring. Tilsæt broccoli og steg igen nogle minutter, til grøntsagerne er lige netop møre, men stadig sprøde. Smag til med sojasauce, salt og peber. Pynt med timianblade.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK