mad med mere

Kurv (0)

10. Lammesauté med marinerede ramsløgskartofler og

10. Lammesauté med marinerede ramsløgskartofler og

Ingredienser

  • 750 g lammesauté
  • ½ dl olivenolie
  • 2 kviste rosmarin
  • 1 tsk. spidskommen
  • Salt og peber
  • 1 kg nye kartofler
  • 1 lille bakke ramsløg
  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk. kapers
  • 1 bæger skyr
  • 100 g friske krydderurter f.eks
  • kørvel, dild, purløg
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 citron
  • Salt og peber

Lammesauteen steges på en pande i ca. 15 minutter i lidt god olivenolie. Krydres med fint hakket rosmarin, spidskommen og salt og peber.

De nye kartofler koges i letsaltet vand, så der stadigvæk er bid i dem. De vendes herefter med hakket ramsløg, kapers samt olivenolie.

Skyren røres sammen med de friske krydderurter og smages til med dijonsennep, citronsaft og salt og peber.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK