mad med mere

Kurv (0)

1. Tykstegsbøffer med fyldig tomatsalat

1. Tykstegsbøffer med fyldig tomatsalat

Ingredienser

  • 4 tykstegsbøffer
  • 500 g tomater
  • 5 stængler bladselleri med blade
  • 1 stort bundt persille
  • 1 dåse hvide bønner
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvid balcamicoeddike
  • 1 tsk. sennep
  • 1 fed hakket hvidløg
  • 1 tsk. honning
  • Salt
  • Peber

Skyl tomaterne, og tør dem godt. Skær dem i mundrette stykker. Vask bladselleristænglerne godt, tør dem, og skær dem i tynde skiver. Hak selleribladene. Vask, tør og hak persillen. Hæld væden fra bønnerne.

Bland ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber. Bland tomater, bladselleri, persille og bønner sammen, og hæld dressingen over. Server salaten til grillede koteletter og brød. Bønnerne kan udskiftes med 150 g pasta.

Brun bøfferne af på en varm pande og steg dem yderligere 2 minutter på hver side. Server med salaten til.

Ønskes kartofler til, kan der steges halve bagekartofler dryppet med olie og paprika, eller små runde ovnstegte kartofler.

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK